Vďaka vonným sviečkam bude váš domov „kvitnúť“: Vyskúšajte jarné a svieže vône!

Kto by nechcel mať domov stále prevoňaný príjemnou arómou rozkvitnutej lúky alebo čerstvo vypratej bielizne? Riešením je kvalitná sviečka v skle, ktorá dodá vášmu domovu vôňu na dlho. 

Vonná sviečka s jemnou jarnou arómou dokáže dodať každému domovu príjemnú atmosféru a vôňu, ktorá vám bude evokovať čistotu a pokoj. Milujete nežnú vôňu čerstvého vzduchu, bavlny, upokojujúcej mäty alebo zaujímavú „wellness vôňu“? Na svoje si prídete s našimi kvalitnými americkými vonnými sviečkami Kringle Candle, ktoré vďaka éterickým olejom vydržia voňať oveľa dlhšie ako bežné sviečky. Vychutnajte si delikátnu vôňu vody, kvapiek rosy, pláže alebo iných príjemných aróm, ktoré ponúka Kringle Candle. Vďaka pútavému dizajnu sviečok navyše získate vkusný bytový doplnok, ktorý sa hodí do každej domácnosti.

 

doprajte si relax pri svieck

Doprajte si unikátny relax pri sviečke

Neviete si z množstva krásnych vôní v pohároch vybrať tú svoju? Kringle Candle kvetinové vône sú vždy stávkou na istotu a nikdy nesklamú. Vychutnajte si ibištek, orgován, ružu, levanduľu, pivonku alebo opojný čerešňový kvet. Je len na vás, či si sviečky zapálite počas relaxu vo vani, pri pozeraní obľúbeného filmu alebo pripravíte dokonalú atmosféru pred príchodom návštevy. Trvácnosť a ľahkosť vonných sviečok Kringle Candle s arómu kvetov vám vyčaruje úsmev na perách vždy, keď si k nim privoniate. Na výber máte z rôznych veľkostí, je len na vás či zvolíte veľký pohár alebo elegantné mini balenie sviečky.

Ak preferujete farebné vosky, siahnite po sviečkach z línie Country Candle: svieže a ľahké vône sviečok Country Candle potešia milovníkov jemných vonných akcentov. Tieto sviečky patria medzi univerzálne vône a ich nežnou arómou vyhoviete všetkým, preto sú aj vhodným a vkusným darčekom. V ponuke nájdete napríklad jemnú vôňu bavlny ale aj šťavnaté arómy letných drinkov, prípadne stavte na kvetinové vône Country Candle. Hneď po zapálení knôtu sa prenesiete na levanduľové polia alebo do ružového sadu. A najlepšie na týchto kvalitných sviečkach v skle je, že si ich vôňu môžete užívať kedykoľvek sa vám zachce!