Ideálny darček ku Dňu matiek: Voňavá sviečka ako symbol vďaky a lásky

Mama je pre každého z nás ten najdôležitejší človek na svete. To, ako veľmi si ju vážite a ľúbite, vyjadruje každoročne aj darček na sviatok všetkých matiek. Už ste premýšľali nad tým, čím tú svoju obdarujete tento rok? Ak nie, máme pre vás skvelý tip, ktorý vašu mamu určite poteší. A nie je to bonboniéra ani ruža.

Voňavé potešenie, ktoré vydrží

Kvetiny sú zaručenou klasikou, ktorá vyčaruje úsmev na perách každej ženy a pre mamy symbolizuje aj znak vďaky a úcty. Prečo však stereotypný darček neoživiť niečím novým, neopozeraným a mimoriadne príjemným... Stavte na vonnú sviečku v skle, ktorá vyzerá maximálne štýlovo a tiež vydrží dlhšie ako kvety. A tá vôňa! Autentické vonné sviečky sa postarajú o neopakovateľnú arómu, ktorá ulahodí všetkým zmyslom. Štýlový kúsok v skle poteší všetky milovníčky špeciálnej atmosféry, ktorú dokážu vyčarovať len sviečky. Sú zdrojom relaxu a originálnym bytovým doplnkom, ktorý sa vďaka sklenenému obalu stáva využiteľným aj po vyhorení sviečky. Jednoducho, vonná sviečka je tým pravým darčekom, ktorý si zaslúži každá mama.

Vyberte mame sviečku s obľúbenou vôňou

V ponuke značky Kringle Candle máme sviečky s univerzálnymi vôňami, ktoré sú vhodné pre každú ženu, ale aj špeciálne arómy, ktorými ukážete, že poznáte vkus budúcej majiteľky sviečky. Zmyselná vanilka, opojná čokoláda, čistotou sálajúca bavlna, aj pestré vône kvetov či špeciálne tematické sviatočné vône, prípadne afrodiziaká, ktoré dokážu navodiť osobitú atmosféru. Sviečky Kringle Candle s éterickými olejmi sú mimoriadne trváce a ich vôňa je intenzívna, takže domov nádherne naplnia arómou presne podľa vašej chuti. Vyberte si z rozmanitej ponuky to pravé orechové pre vašu mamu. Na výber máte z rôznych veľkostí. Ukážte 13.mája svojej mame, ako veľmi ju ľúbite sviečkou, ktorá ju zahreje pri srdci!

 

den matiek