HORÚCE NOVINKY Z MAISON & OBJET 2020

Aké novinky Vám PRINÁŠAME z výstavy Maison Objet v Paríži?

 

V piatok 17.1. odštartovala výstava MAISON & OBJET v Paríži a my sme si túto výstavu nenechali ujsť. MO patrí medzi najdôležitejšie udalosti pre všetkých B2B zákazníkov z oblasti dizajnu, nábytku, doplnkov, textílií a vôní a mnohých ďalších oblastí. Nás pochopiteľne zaujímala oblasť bytových vôní - trendy a novinky, ktoré predstavovali jednotliví výrobcovia, a to najmä tí, s ktorými spolupracujeme.

 

Hneď na úvod nás očaril stánok výrobcu Voluspa, so svojou pôsobivou kvetinovou výzdovou. A aké novinky výrobca predstavil? Neboli ich málo....

 voluspa stanok

Tešiť sa môžete už čoskoro na celkom novú vôňu v línii Vermail - Peruvian Lime Jardin. Svieža citrusová vôňa v sebe ukrýva limetku, grapefruit a kvetinové tóny a je naozaj neodolateľná. Rovnako ako vôňa nás nadchli aj nádherné nádoby! Novinky sa  ďalej dočkala aj najpredávanejšia línia Japonica, v ktorej Voluspa predstavila ďalšiu dokonalú vôňu Santal Vanille, ktorá je zmesou santalového dreva, vanilky a punc luxusu a originality vôni dodávajú tóny OUD. Pokiaľ ste doposiaľ nevyskúšali líniu ROSE, čoskoro budete mať výborný dôvod začať s jej objavovaním. Novinka Blackberry Rose Oud si Vás podmaní!
A pokiaľ sa Vám zdá, že hľadáte ešte čosi špeciálne - je to tu - vône do auta od výrobcu VOLUSPA sú luxusné a originálne! Na našom eshope nájdete 3 najpredávanejšie vône v setoch, ako aj náhradné náplne: https://www.kringlecandle.sk/vone-do-auta/

 

 IMG_4510 (1)    IMG_4512   IMG_4516 (1)

IMG_4524

 

Ste zvedaví, čo chystá výrobca luxusných sviečok a bytových vôní LADENAC? Najpredávanejšia línia URBAN SENSES sa čoskoro rozrastie o 3 celkom nové vône a v novom farebnom prevedení nádob sviečok a difúzorov. Elegantný dúhový vzhľad je jemný a ženský a samozrejmosťou sú dokonalé parfumácie z dieľne talianskeho výrobcu. Rozrastá sa i línia FABERGÉ - luxusné vajíčka nesúce dizajn slávneho ruského klenotníka. Novinkou je zelené 220g vajíčko a dych nám vyrazilo 5-knôtové zlaté vajce s 3,5kg prírodného vosku, ktoré je potiahnuté 18kt zlatom!

IMG_4505_1

 

Na výstave MAISON OBJET sa každoročne zúčastňuje aj značka KOBO, výrobca sviečok zo 100% sójového vosku. Ani tu sme sa veru nenudili... Našu pozornosť si získala novinka, na ktorú sme sa spočiatku pozerali tak trochu s nedôverou, ale po vyskúšaní sme si povedali - toto fakt funguje!!! Chcete vedieť, o čo ide? Produkt sa volá DISCREET TOILET SPRAY - skrýva v sebe olejový základ doplnený o rovnaké esencie, aké nesú sviečky a difúzory z rady WOODBLOCK a PASTICHE. 2 streknutia spreju priamo do vody vo WC pred "tým" vytvoria olejový filter na povrchu, čo zabráni preniknutiu pachu do priestoru. Novinky doplnia bežné portfólio KOBO do 2 mesiacov.

IMG_4537 (1)    IMG_4538 (1)

 

  IMG_4539 (1)  IMG_4544 (1)