Dychberúce novinky Ladenac a Vila Heranos z MOM v Paríži

Ste zvedaví, aké novinky odprezentoval Ladenac a Vila Hermanos na tohtoročnom MOM v Paríži?

Nedá nám začať ničím iným, ako líniou Scull. Tí z vás, ktorí poznajú mexický Dia de los Muertos, budete po vzhliadnutí línie Scull vedieť, kde výrobca čerpal inšpiráciu. Pre Mexičanov ide o najobľúbenejší a najvýznamnejší sviatok, ktorého sa zúčastňujú milióny ľudí. Je plný sviečok, farieb, hudby a jedla. Najtypickejším symbolom sviatku je lebka a ide o sviatok veľmi blízky nášmu Sviatku všetkých svätých. V línii Scull nájdete dve keramické vajíčka – biele a červené s ručne dekorované farebnými obrázkami lebiek a ozdobnými krištáľmi. 

   

Ďalšou novinkou od Ladenac sú telové parfumy. Ide o noviku, o ktorej vám povieme viac neskôr. Nateraz len uvedieme, že pôjde o parfumy z kategórie „Niche“, nepôjde teda o typické komerčné produkty, ale o najvyššiu kvalitu a absolútnu exkluzivitu. Okrem klasického formátu parfumu v sprejovej forme výrobca predstavil aj celkom nový formát – pevný pafrum, ktorý je skombinovaný s voskom (zmes vosku kokosového, shea, jojoba, karnaubského a vitamínu E) a nanáša sa natieraním priamo na telo.

Vo Vila Harmanos výrobca predstavil dve novinky. Prvou je línia Talisman, ktorá je odliata v ikonických liekovkách a jednotlivé  je dostupná vo dvoch veľkostiach: 250g a 500g. 100% prírodný vosk sa mení v závislosti od vône, tzn., že každá vôňa má vlastnú prírodnú zmes vosku:

  • VÁŽKA – zelená nádoba: 100% prírodný vosk – zmes ryžového vosku
  • CHROBÁK – modrá nádoba: 100% prírodný vosk – zmes kokosového vosku
  • VČELA – hnedá nádoba: 100% prírodný vosk – zmes včelieho vosku
  • MOTÝĽ – modrá nádoba: 100% prírodný vosk – zmes želatínového vosku

           

Druhou novinkou je línia Insect, odliata v bielych keramických nádobách s výraznou čiernobielou potlačou, korkovým vrchnákom a dreveným knôtom. Dostupná je vo dvoch veľkostiach: 75g a 190g:

  • SCARABEUS
  • ROHÁČ
  • SRŠEŇ
  • CHRÚST

 

Dostupnosť noviniek na našom trhu: začiatok októbra.

Video z MOM si môžete stiahnuť tu.