Novinky z výstavy MOM v Paríži JAN-23

Jedna z najprestížnejších európskych výstav pre výrobcov bytových vôní MOM sa skončila minulý týždeň. My sme si ju nenechali ujsť a ak ste zvedaví, aké novinky odprezentovali výrobcovia, ktorých máme v našom portfóliu, čítajte ďalej...

Ladenac a Vila Hermanos:

Španielsky výrobca luxusných prírodných vonných sviečok a bytových vôní bol v Paríži neprehliadnuteľný, tak ako každý raz. Jeden z najväčších a najimpozantnejších stánkov na MOM vždy upúta, a to nielen milovníkov exkluzívnych produktov. A tu sú novinky, ktoré sa o zhruba 8 týždňov objavia aj v našej ponuke:

1. Bois de Russie - ikonické vajíčka pripomínajúce klenoty od Fabergého, sa rozrástli o nové vajíčko strednej veľkosti. 450g prírodného vosku v kombinácii s parfumom CUIR je novo odliate do zlatej nádoby posiatej ozdobnými kamienkami. 

2. Vent the Arabie - luxusná línia dizajnovaná v čistých líniách sa rozrastie o difúzory vo 2 formátoch: 500 a 1000 ml. 

3. Darčekový set doplnkov k sviečkam, pozostávajúci z nožníc na skracovanie knôtov, zhasínača a "pinzety" na ošetrenie knôtu v horúcom vosku.

 

4. Jungletopia - divoká africká línia inšpirovaná safari má novú vôňu: BUTTERFLY. Svieža vôňa so zelenými tónmi v nádobe a krabičke s neodolateľným, pestrým a pútavým dizajn krabičky a pozornosť pritiahne už z diaľky.

5. Organics - novinka, na ktorú sa veľmi tešíme, nás upútala jednoduchosťou a elegantnosťou. Biele keramické nádoby sú ozvláštnené koženým vrchnákom a koženým štítkom. Obsahuje 4 rôzne vône, dostupné ako sviečky aj difúzory.

 

Voluspa:

Značka, ktorú milujú všetky naše ženské zákazníčky, predstavila dve nové vône:

  • Jasmine Midnight Blooms v línii Japonica
  • Jardin de Vervene v línii Maison Blanc

Výbornou správou pre "Voluspa lovers" je aj to, že aj na európskom trhu budú dostupné vybrané vône aj v tekutých mydlách a prírodných krémoch na ruky.

 

    

 

ester-erik:

Dánsky výrobca unikátnych dekoratívnych sviečok predstavil nový dizajn produktov v línii bytových vôní - všetky vône budú od marca dostupné v nádobách neutrálnej bielej farby. Zákazníci tak viac nebudú musieť robiť kompromis medzi farbou nádoby a vôňou.

V dekoratívnych sviečkach nebudú chýbať dve zbrusu nové farby na jar 2023. K prezentácii ester-erik netreba dodávať veľa slov. Veď posúďte sami...