Kringle Candle a Root Candles očaria vôňami na výstave Interbeauty

V poradí už 34. medzinárodný veľtrh kozmetiky Interbeauty zaujme všetkých nadšencov krásy a vôní v dňoch 9. a 10. februára 2018 na výstavisku Incheba v Bratislave. Naše jedinečné produkty Kringle CandleRoot Candles tam nájdete tiež, pretože s krásou úzko súvisia.

Starostlivosť o vzhľad, ale aj náladu

Na medzinárodnom veľtrhu INTERBEAUTY v Bratislave sa už tradične stretnú vystavovatelia produktov skrášľovania, či už ide o vlasovú a pleťovú kozmetiku, parfumy, alebo dokonca služby skrášľovania. Každý, kto sa na výstave zúčastní, má možnosť zažiť exhibičné vystúpenia a súťaže alebo si zaobstarať niektoré produkty a služby za špeciálne ceny. Inšpirovať sa však nemusíte, len čo sa týka starostlivosti o váš vzhľad. Naše značky vonných sviečok nájdete v Inchebe v hale B1 (stánok č. 251), kde budeme vystavovať produkty Kringle Candle, Country CandleRoot Candles.

Vonné sviečky si budete môcť prezrieť naživo, privoňať si k nim a vybrať si tú pravú vôňu. Na veľtrhu Interbeauty sa dozviete o najnovších vychytávkach zo sveta kozmetiky a tiež krásy všeobecne. Domov sa teda nemusíte vrátiť iba namaľovaní, učesaní a navoňaní, ale taktiež s plnou taškou voňavých produktov Kringle Candle a Root Candles, ktoré dodajú vašej domácnosti či kancelárii osobitnú atmosféru. Keďže jar je tu čo nevidieť, tešiť sa môžete najmä na svieže a jarné vône, ktoré sa nám s týmto ročným obdobím spájajú, ale zároveň budú vystavené aj bestsellery z ostatných kategórií vôní.

 

IMG_1546 IMG_1540

 

Navštívte náš stánok

Pri návšteve výstavy Interbeauty sa zaiste necháte zlákať aj bohatým sprievodným programom, ako je Valentínska zmenáreň, súťaže v tvorbe účesov a mejkapu či v maľovaní na telo. Určite nevynechajte návštevu nášho stánku Kringle Candle – budete si môcť produkty Kringle Candle a Root Candles „vyskúšať na vlastný nos“, čo je rozhodne viac, ako si čítať ich charakteristiku iba na internete. Zároveň vám ponúkneme vybrané sviečky za výrazne lepšie ceny. Pôjde napríklad o produkty, ktoré sa v roku 2018 prestanú vyrábať a vy si ich v stánku 251 budete môcť zakúpiť za naozaj atraktívne ceny, a to nielen pre seba, ale aj svojich blízkych.

Navyše máte možnosť súťažiť o veľkú sviečku z našej ponuky. Stačí, ak sa v našom stánku vyplníte registračný formulár, a už 12. februára sa na našom blogu dozviete meno šťastného výhercu. Tešíme sa na stretnutie s vami.  

690_beauty_jar_18__2_